Vouwfolder
Voor Stichting Leergeld heeft Nomets een aantal leuke projecten vormgegeven. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld investeert in deze kinderen, zodat ze (weer) mee kunnen doen. Via 87 lokale Leergeld stichtingen biedt de organisatie kinderen de kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Rondom deze activiteiten heeft Nomets diverse media-uitingen ontwikkeld, zoals deze vouwfolder.

Brochure
In deze informatieve brochure speelt vorm een belangrijke rol. We hebben gekozen voor een opmaak die niet standaard, maar wel betaalbaar is. Het resultaat is een brochure en envelop in één. Dit project betreft de Stichting Leergeld Oosterhout en omstreken. Op de geïllustreerde kaart zijn de gemeenten zichtbaar waar de Stichting actief is.

Poster
Stichting Leergeld heeft onder andere een gedichtenwedstrijd georganiseerd over solidariteit en verbinding met de ander. Vanuit dat uitgangspunt hebben wij deze poster ontworpen. Individuele ‘mensen’ worden op deze poster met elkaar in verbinding gebracht en vormen samen een groep.

 

leergeld07

leergeld06

leergeld08